Tjänster

Vi hjälper dig att få nya kunder

Som redan nämnt på första sidan jobbar jag med det mesta när det kommer till ventilation. Några saker som jag kan hjälpa dig med är ovk besiktning, injustering och service. Jag arbetar dock inte med installation av ventilationskanaler eller aggregat. Mitt mål är att kunna finnas där och hjälpa alla de som vill ha min hjälp, oavsett vad det gäller. Med mitt arbete vänder jag mig till byggbolag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar såväl som privatpersoner i städer så som Mjölby, Vadstena, Boxholm och Tranås med omnejd.
När du vänder dig till mig för exempelvis en ovk besiktning kommer jag göra mitt yttersta för att du ska få all den hjälpen du behöver. Mitt jobb är inte färdigt förrän du är helt nöjd. Förhoppningen är att du kommer vända dig till mig i första hand när du behöver hjälp med ventilationen, exempel injustering eller ovk besiktning. Hör av dig till mig om du är intresserad av att erhålla min hjälp.

Ovk betyder obligatorisk ventilationskontroll, det är något som ska göras regelbundet. Anledningen till att man gör det är för att se om ventilationssystemet fungerar och att klimatet inomhus är bra. Det här är som sagt något jag kan hjälpa er i närheten av Mjölby med, bland annat er i Vadstena, Boxholm och Tranås.

Av mig kan du få hjälp med:

  • Ovk besiktning
  • Service och lagning av ventilationer
  • Injustering
  • m.m.

Om du har några frågor kring mina tjänster är du varmt välkommen att kontakta mig.